Kurssit

Pidän kursseja paljon erilaisista aiheista.

- Ilmajoogan peruskursseja

- Ilmajooga-akrobatiakursseja

- Chakrajoogakursseja

- Mindfulness kursseja

- Yin joogakursseja

Jos sinua kiinnostaa erityisesti joku aihe niin laita minulle viestiä tai katso lisää facebookista sivuiltani

 

Seuraavat kurssit, jotka sinua saattavat kiinnostaa ovat..

Tule ihastumaan Ilmajoogaan Kuopiossa! ♥
Kurssi 29.4.18 sunnuntaina klo 11-13,30

Ilmajoogassa yhdistyvät perinteinen lattialla tehtävä joogaharjoitus katosta roikkuvaan ilmajoogakankaaseen, jonka tuella teemme asanoita sekä liikesarjoja.

Ilmajoogassa keskitymme erityisesti rangan avaamiseen ja vapauttamiseen sekä kehon kireyksien poistamiseen. Kankaan tarjoama tuki ja painovoima mahdollistavat syvempiä venytyksiä, kuin lattialla. Teemme liinan avulla myös vahvistavia asanoita, kuten sotureita tai lankkuja ja mukana myös haastavampia asanoita, niitä haluaville. Ilmajooga parantaa myös ryhtiä vahvistamalla keskivartalon tukilihaksia ja avaamalla rankaa sekä kehittämällä tasapainoa.

Inversio (asento, jossa ollaan ylösalaisin) on yksi tärkeä osa joogaa. Ilmajooga mahdollistaa turvallisen vaihtoehdon lattialla tehdyille inversioille; selkärangan ja niskan alueelle ei kohdistu painetta kuten mattojoogassa vaan roikumme vapaina liinan varassa.

Alkeiskurssilla tutustumme Ilmajoogan perusteisiin ja sinulla on helppo jatkaa mukana viikkotunneilla. Paikkana toimii rauhaisia Nina Massan sali torikadulla.

HInta 40e + alv 10% 4e = 44e.

Huom! Aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvita.

Opettajana kurssilla toimii sertifioitu jooganopettaja ja Unnata ilmajoogaopettaja Kirsi Laitinen. Kaikki kurssilla ja tunnilla tehtävät harjoitukset pohjaavat ilmajoogalajin kehittäjän Michelle Dorticnagin opetukseen.

Kysy lisää ja ilmottaudu mukaan kirsinjooga@gmail.com
Laita viestiin myös puhelinnumerosi.

Huomioithan, että sähköpostilla ilmottautuminen on sitova. Peruutukset maksutta viimeistään 7 vrk ennen kurssia. 5 päivää ennen puolet hinnasta ja sen jälkeen kurssin täysi hinta 44e. 

Namaste! ♥

  • Twitter Clean
  • w-facebook

​© 2015 Happy Heart / Kirsi Laitinen - Kuvat Niko Puumalainen

Unknown Track - Unknown Artist
00:00 / 00:00
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now